• "Thank you for your Donations and Support"
    As we close this Annual Donations Drive, we want to thank you all for your Generosity in Donating to Ships of Scale. It is Greatly Apreciated !!!
    Ships of Scale continues to explore exciting things to offer to the Ship Building Community.
  • SUBSCRIBE TO SHIPS IN SCALE TODAY!

The beloved Ships in Scale Magazine is back and charting a new course for 2026!
    Discover new skills, new techniques, and new inspirations in every issue.

NOTE THAT OUR NEXT ISSUE WILL BE MARCH/APRIL 2026
  • Win a Free Custom Engraved Brass Coin!!!
    As a way to introduce our brass coins to the community, we will raffle off a free coin during the month of August. Follow link ABOVE for instructions for entering.

Hms Druid

• Thread starter Thread starter fukui
  • Start date Start date
  • Watchers Watchers 11
[QUOTE = "ウヴェック、投稿:66748、メンバー:5020"]
こんにちは[USER = 5763] @fukui [/ USER]、
私たちは皆あなたに幸せな誕生日を願っています 誕生日ケーキ

あなたの特別な日をお楽しみください
[/見積もり]
あありがとうございました。

[QUOTE = "Jimsky、投稿:66770、メンバー:5832"]
...そして私の側からも誕生日おめでとう! 誕生日ケーキ
[/見積もり]
あありがとうございます。

[QUOTE = "ウヴェック、投稿:66748、メンバー:5020"]
こんにちは[USER = 5763] @fukui [/ USER]、
私たちは皆あなたに幸せな誕生日を願っています 誕生日ケーキ

あなたの特別な日をお楽しみください
[/見積もり]
あありがとうございます。

[QUOTE = "Dematosdg、投稿:107471、メンバー:8904"]
こんにちは福井

幻想的な仕事!!!!
このキットにアップデートはありますか?

ありがとうございました !
ダニエル
[/見積もり]こんにちは、このモデルは、基本アップデートは無いと思いました。詳細は、
メーカ:ZHL Model を参考されてみてはいかがでしょうか。

Thank you Fukui for your answer.

I visited ZHL Models. The deck of the MHS Druid was upgraded.

The last pictures that you posted is your finished ship ?

Have a nice day !
Daniel

[QUOTE = "Dematosdg、投稿:107593、メンバー:8904"]
福井さん、ありがとうございます。

私はZHLモデルを訪問しました。MHSドルイドのデッキがアップグレードされました。

あなたが投稿した最後の写真はあなたの完成した船ですか?

ごきげんよう !
ダニエル
[/見積もり]こんにちは、キットは、マスト、ヤード等も取り付けますが、これ以上製作すると
大きすぎて、置き場所が見当たらないので、中止(完成にしました。)してます。
ドルイドを製作されますか?精度は良く、とても良い帆船です。

[QUOTE = "fukui、投稿:107598、メンバー:5763"]
[QUOTE = "Dematosdg、投稿:107593、メンバー:8904"]

私はZHLモデルを訪問しました。MHSドルイドのデッキがアップグレードされました。

ごきげんよう!
ダニエル
[/見積もり]こんにちは、キットは、マスト、ヤード等も取り付けますが、これ以上製作すると
大きすぎて、置き場所が見当たらないので、中止(完成にしました。)してます。
[/見積もり]IMG_1052.JPGIMG_1053 (1).JPGIMG_1055.JPGIMG_1056.JPG

Last edited by a moderator:
[QUOTE = "fukui、投稿:107601、メンバー:5763"]
[QUOTE = "fukui、投稿:107598、メンバー:5763"]

ごきげんよう!
ダニエル
[/見積もり]
[/見積もり]

[QUOTE = "fukui、投稿:107602、メンバー:5763"]
[QUOTE = "fukui、投稿:107601、メンバー:5763"]

ごきげんよう!
ダニエル
[/見積もり]
[/見積もり]
[/見積もり]

[QUOTE = "fukui、投稿:107603、メンバー:5763"]
[QUOTE = "fukui、投稿:107602、メンバー:5763"]

ごきげんよう!
ダニエル
[/見積もり]
[/見積もり]
[/見積もり]
[/見積もり]
hはい、完成にしました。

h ZHLモデル:HMS DRUIDは、価格、精度、見栄えの美しさ良く個人的には、推奨します。
尚、細かい箇所での修正は必要です。改造も簡単に出来ます。

Hi Fukui

Your finished model is very beautiful.

Yes I would like to build the HMS Druid.

The ZHL Druid come with English instructions.POF building is something I never dreamed about. Now, I can try with this model.

if I order the kit, I will let you know.I will need your expertise to guide me.

Thank you again !!
Beautiful model !!
Daniel

[QUOTE = "マールテン、投稿:107663、メンバー:4818"]
あなたのドルイドに素晴らしい仕事をしてください、それにネイビーボードスタイルが大好きです。
[/見積もり]
ZHLロイヤルキャロライン1/30 素晴らしいです。機会があれば、私も挑戦したいです。

[QUOTE = "Dematosdg、投稿:107611、メンバー:8904"]
Hi Fukui

完成したモデルはとても美しいです。

はい、私はHMSドルイドを構築したいと思います。

ZHLドルイドには英語の指示が付いています。POFの構築は、私が夢にも思わなかったものです。今、私はこのモデルで試すことができます。

キットを注文した場合はお知らせします。あなたの専門知識が必要です。

ありがとうございました !!
美しいモデル!!
ダニエル
[/見積もり]
ありがとう。私の知識は、大した事ありませんよ。誰でも製作可能な船です。

Back