• SUBSCRIBE TO SHIPS IN SCALE TODAY!

The beloved Ships in Scale Magazine is back and charting a new course for 2026!
    Discover new skills, new techniques, and new inspirations in every issue.

NOTE THAT OUR NEXT ISSUE WILL BE MARCH/APRIL 2026
  • Win a Free Custom Engraved Brass Coin!!!
    As a way to introduce our brass coins to the community, we will raffle off a free coin during the month of August. Follow link ABOVE for instructions for entering.

O pasiune minunată

Bună ziua și mulțumesc pentru primirea în clubul dumneavoastră! Am sa incerc sa fotografiez si sa expun modelele facute de mine. Nu sunt profesionist, nu am super scule sau instrumente și le-am creat după unele kituri pe care am încercat să le îmbunătățesc, după ceva căutați în arhive iar altele fără planuri ci doar așa cum le-am văzut cu ochii minții dar și după ce am citit istoria lor. În afara acestei pasiuni eu chiar am vrut ca aici în România sa insuflu și tinerilor acest minunat hobby dar este greu. Am sa le dau fiicei mele poate găsește vreun muzeu ca să le gazduiasca și așa tinerii dar și adulții să vadă ce frumoasă este istoria. Cu vouă dumneavoastră în timp o sa atașez fotografii .

IMG_20260526_164358_edit_68071413417216.jpg

IMG_20260526_164405_edit_68051340945344.jpg

IMG_20260526_164411_edit_68011020071913.jpg

IMG_20260526_164607_edit_67894694631306.jpg

IMG_20260526_164630_edit_67795022464654.jpg

IMG_20260526_164624_edit_67823105485483.jpg

Konnichiwa, Bună ziua Anjin San.
Bun venit pe forumul nostru! Ce navă frumoasă!
Din câte se vede, nu ai nevoie de unelte profesionale scumpe.

A warm welcome to our forum!
What a beautiful ship!
It looks like you don't need expensive professional tools.

Bună ziua și mulțumesc pentru primirea în clubul dumneavoastră! Am sa incerc sa fotografiez si sa expun modelele facute de mine. Nu sunt profesionist, nu am super scule sau instrumente și le-am creat după unele kituri pe care am încercat să le îmbunătățesc, după ceva căutați în arhive iar altele fără planuri ci doar așa cum le-am văzut cu ochii minții dar și după ce am citit istoria lor. În afara acestei pasiuni eu chiar am vrut ca aici în România sa insuflu și tinerilor acest minunat hobby dar este greu. Am sa le dau fiicei mele poate găsește vreun muzeu ca să le gazduiasca și așa tinerii dar și adulții să vadă ce frumoasă este istoria. Cu vouă dumneavoastră în timp o sa atașez fotografii

Hello and thank you for welcoming me to your club! I will try to photograph and exhibit the models I made. I am not a professional, I do not have super tools or instruments and I created them after some kits that I tried to improve, after something I searched in the archives and others without plans but only as I saw them with my mind's eye but also after reading their history. Apart from this passion, I really wanted to instill this wonderful hobby in young people here in Romania but it is difficult. I will give them to my daughter, maybe find a museum to host them so that young people but also adults can see how beautiful history is. With you in time I will attach photos.

Back