Very good first planking - a very good basis for the final one
Found your build on an rainy Thursday morning while visiting family. Beautiful ship and build. Thanks for sharing.
Poštovani, moram se izvinuti ostalim učesnicima foruma, ali slabo baratam sa engleskim, a imam pitanje za vas pa ću na našem jeziku. Dakle, imam dva kompleta galeona jedan započet , a drugi još u delovima pa sam odlučio posle 10 godina da nastavim. Ali avaj, negde sam zaturio njihova osnovna uputstva (možda ih nađem). Da li znate da postoji negde na netu PDF izdanje uputstva?Hi
A little update, few quick steps....
View attachment 376812View attachment 376813View attachment 376814View attachment 376815View attachment 376816View attachment 376817View attachment 376818View attachment 376819View attachment 376820View attachment 376821
View attachment 376822
Going to make more cannons......
Hvala poštovani Barba i hvala za fotografije izrade. Kažem ja, svi brodomodelari su dobri ljudi, malo luckasti (iz perspektive nekreativnog sveta), ali dobri. Postaviću slike mog galeona uskoro, barem dokle sam stigao.Pozdrav Nenade
Stvarno neznam da li pistoji Pdf varijanta.
Probaj još potražiti, možda nađeš. Ako se ne snađeš, poslati ću ti ja moje upute, ove koje mi više netrebaju. Meni je još potrebno 4 ili 5 brojeva. Nemam ih namjeru čuvati pa nije problem.