Glad to see our people here! I'm subscribing and will be following your progress!Привіт друзі.
Я новачок на форумі. Вирішила відкрити нову тему. Англійська не є моєю рідною мовою, тому я прошу вибачення за граматичні помилки перекладача Google.
Інформації про це судно мало, якщо хтось має більше даних, буду радий допомагати. В основі лежить модель з музею та креслення з архіву. Збудую його в 1670 році, бо тоді його перебудували і переменували.
__
З повагою, Анатолій
google translation:
Hi friends.
I am new to the forum. I decided to open a new topic. English is not my native language, so I apologize for the grammatical errors in Google Translate.
There is little information about this vessel, if anyone has more data, I will be happy to help. It is based on a model from the museum and drawings from the archive. I will build it in 1670, because then it was rebuilt and altered.
__
Sincerely, Anatoly
Зображення є © Board of Trustees of the Museum of Science
View attachment 391777
View attachment 391778
View attachment 391781
Порада від мене! Щоб був нормальний переклад пиши запит до чату GPT. Пиши ось такий текст: Я пишу на англомовномному форумі на корабельну тематику. Тому тобі потрібно розуміти всі корабельні терміни. Перекладай меня те, що я тобі буду писати укр на англ. Але так, щоб ти спочатну переклав в умі на англ, потім з цього англ тексту знову переклав на укр. І якщо будуть рожбіжності в перекладі то підкоректуй анг версію і тільки потім відправляй цей текс. Я так роблю, перевіряю текст, дуже якісно виходить. Користуйся)