M Mirek Joined Dec 9, 2019 Messages 898 Points 353 Jun 21, 2025 #301 shota70 said: Drogi Mirku Twój model wygląda świetnie, a Twoi wnukowie są słodcy Click to expand... Dziękuję drogi Shoto bardzo się cieszę że się odezwałeś bo to oznacza że żyjesz i jesteś bezpieczny. Pozdrawiam Mirek
shota70 said: Drogi Mirku Twój model wygląda świetnie, a Twoi wnukowie są słodcy Click to expand... Dziękuję drogi Shoto bardzo się cieszę że się odezwałeś bo to oznacza że żyjesz i jesteś bezpieczny. Pozdrawiam Mirek
M Mirek Joined Dec 9, 2019 Messages 898 Points 353 Jun 21, 2025 #302 KMSvideo said: Cześć Mirek Bardzo piękna praca. Wygląda znakomicie. Click to expand... Dziękuję bardzo, przeglądałem twój dziennik budujemy w podobny sposób. Powodzenia pozdrawiam Mirek
KMSvideo said: Cześć Mirek Bardzo piękna praca. Wygląda znakomicie. Click to expand... Dziękuję bardzo, przeglądałem twój dziennik budujemy w podobny sposób. Powodzenia pozdrawiam Mirek
M Mirek Joined Dec 9, 2019 Messages 898 Points 353 Jun 26, 2025 #303 Serdecznie pozdrowienia z mojego ukochanego Darłówka Pozdrawiam Mirek
M Mirek Joined Dec 9, 2019 Messages 898 Points 353 Jun 28, 2025 #305 WojtasS said: Miłego wypoczynku Mirek Click to expand... Dziękuję Wojtku spędzam tu cudowne , chwilę ładuje akumulatory. Pozdrawiam Mirek
WojtasS said: Miłego wypoczynku Mirek Click to expand... Dziękuję Wojtku spędzam tu cudowne , chwilę ładuje akumulatory. Pozdrawiam Mirek