• "LUCZORAMA SHIPWRECK SCAVENGER HUNT GIVEAWAY RAFFLE"
    Luczorama is proud to launch a 4-week scavenger hunt giveaway packed with creativity, laughs, and nautical nonsense. Explore historic ships, solve easy clues, and have some fun with fellow builders. Complete weekly missions to earn raffle entries — the more you join in, the better your chance to win a Fram model ship by OcCre!
    **VIEW RULES HERE**

La Belle-Poule 1765 from Ancre's plans and monographs enlarged by 10%, By Mirek

@Mirek
This is a nice project to bridge the time until you are fully recovered. I wish you all the best and a speedy recovery.

Mały projekt, który trzyma twoje ręce i umysł. Modlę się, jeśli jesteś w pełni wyzdrowiał i szybko odbierasz swój stan.
Witaj
Dziękuję bardzo za modlitwę, że pod koniec choroby pozwala mi już normalnie
Wow, to bardzo ładny model, Mon Ami! Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia w Nowym Roku!
Jim dziękuję za życzenia
@Mirek
To dobry projekt, aby przetrwać czas, aż do całkowitego wyzdrowienia. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do zdrowia.
Johanie dziękuję za życzenia
Czy dobrze rozumiem, że używasz modelu papierowego jako podstawy i budujesz wszystkie części z drewna lub metalu? To naprawdę ładny model.
Christianie dokładnie papierowy model jest podstawą reszta to grusza i mosiądz

Hello Mirek. I wish you all the best, a speedy recovery and a very Happy Birthday. Birthday-Cake

Cześć Mirek. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, szybkiego powrotu do zdrowia i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Birthday-Cake

Hello Mirek. I wish you all the best, a speedy recovery and a very Happy Birthday. Birthday-Cake

Cześć Mirek. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, szybkiego powrotu do zdrowia i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Birthday-Cake
Dziękuje bardzo za życzenia i pamięć .Pozdrawiam Mirek

Kochany Mirku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinTort urodzinowy
Życzę Ci wszystkiego najlepszego, pełnego i szybkiego powrotu do zdrowia
Dziękuję bardzo za życzenia I pamięć drogi Shoto. Pozdrawiam Mirek

Dodam również moje najlepsze życzenia: Wszystkiego najlepszego Mirek! Mam nadzieję, że miałeś wspaniały dzień!
Pawle bardzo dziękuje za życzenia a dzień ten był cudowny wszyscy których kocham byli ze mną. Pozdrawiam Mirek

Back