Wow, that is a very nice model, Mon Ami! Wishing you a fast recovery in the new year!
WitajMały projekt, który trzyma twoje ręce i umysł. Modlę się, jeśli jesteś w pełni wyzdrowiał i szybko odbierasz swój stan.
Jim dziękuję za życzeniaWow, to bardzo ładny model, Mon Ami! Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia w Nowym Roku!
Johanie dziękuję za życzenia@Mirek
To dobry projekt, aby przetrwać czas, aż do całkowitego wyzdrowienia. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do zdrowia.
Christianie dokładnie papierowy model jest podstawą reszta to grusza i mosiądzCzy dobrze rozumiem, że używasz modelu papierowego jako podstawy i budujesz wszystkie części z drewna lub metalu? To naprawdę ładny model.
Dziękuje bardzo za życzenia i pamięć .Pozdrawiam MirekHello Mirek. I wish you all the best, a speedy recovery and a very Happy Birthday.
Cześć Mirek. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, szybkiego powrotu do zdrowia i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.![]()
Dziękuję bardzo za życzenia I pamięć drogi Shoto. Pozdrawiam MirekKochany Mirku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinTort urodzinowy
Życzę Ci wszystkiego najlepszego, pełnego i szybkiego powrotu do zdrowia
Piotrze bardzo dziękuję za pamięć I życzenia. Pozdrawiam MirekWszystkiego najlepszego z okazji urodzin, Mirku
Dziękuję Tobiaszu za życzenia I pamięć. Pozdrawiam MirekNajlepsze życzenia urodzinowe ode mnie
Dzięki za pamięć I życzenia. Pozdrawiam cały zespółCześć Mirek!
Najlepszego z okazji URODZINEK. Zdrówka przechowujmy.![]()
Pawle bardzo dziękuje za życzenia a dzień ten był cudowny wszyscy których kocham byli ze mną. Pozdrawiam MirekDodam również moje najlepsze życzenia: Wszystkiego najlepszego Mirek! Mam nadzieję, że miałeś wspaniały dzień!
Wojtku bardzo dziękuje. Pozdrawiam MirekWszystkiego Najlepszego Mirek Tort urodzinowy 100latButelka
Bardzo dziękuje Thomas. Pozdrawiam MirekWszystkiego najlepszego z okazji urodzin, Mirku, i ode mnie najlepsze życzenia!
Tomasz