Wow, that is a very nice model, Mon Ami! Wishing you a fast recovery in the new year!
Luczorama is proud to launch a 4-week scavenger hunt giveaway packed with creativity, laughs, and nautical nonsense. Explore historic ships, solve easy clues, and have some fun with fellow builders. Complete weekly missions to earn raffle entries — the more you join in, the better your chance to win a Fram model ship by OcCre! **VIEW RULES HERE** |
WitajMały projekt, który trzyma twoje ręce i umysł. Modlę się, jeśli jesteś w pełni wyzdrowiał i szybko odbierasz swój stan.
Jim dziękuję za życzeniaWow, to bardzo ładny model, Mon Ami! Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia w Nowym Roku!
Johanie dziękuję za życzenia@Mirek
To dobry projekt, aby przetrwać czas, aż do całkowitego wyzdrowienia. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do zdrowia.
Christianie dokładnie papierowy model jest podstawą reszta to grusza i mosiądzCzy dobrze rozumiem, że używasz modelu papierowego jako podstawy i budujesz wszystkie części z drewna lub metalu? To naprawdę ładny model.
Dziękuje bardzo za życzenia i pamięć .Pozdrawiam MirekHello Mirek. I wish you all the best, a speedy recovery and a very Happy Birthday.
Cześć Mirek. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, szybkiego powrotu do zdrowia i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.![]()
Dziękuję bardzo za życzenia I pamięć drogi Shoto. Pozdrawiam MirekKochany Mirku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinTort urodzinowy
Życzę Ci wszystkiego najlepszego, pełnego i szybkiego powrotu do zdrowia
Piotrze bardzo dziękuję za pamięć I życzenia. Pozdrawiam MirekWszystkiego najlepszego z okazji urodzin, Mirku
Dziękuję Tobiaszu za życzenia I pamięć. Pozdrawiam MirekNajlepsze życzenia urodzinowe ode mnie
Dzięki za pamięć I życzenia. Pozdrawiam cały zespółCześć Mirek!
Najlepszego z okazji URODZINEK. Zdrówka przechowujmy.![]()
Pawle bardzo dziękuje za życzenia a dzień ten był cudowny wszyscy których kocham byli ze mną. Pozdrawiam MirekDodam również moje najlepsze życzenia: Wszystkiego najlepszego Mirek! Mam nadzieję, że miałeś wspaniały dzień!
Wojtku bardzo dziękuje. Pozdrawiam MirekWszystkiego Najlepszego Mirek Tort urodzinowy 100latButelka
Bardzo dziękuje Thomas. Pozdrawiam MirekWszystkiego najlepszego z okazji urodzin, Mirku, i ode mnie najlepsze życzenia!
Tomasz