Really wonderful rigging. Aren't you afraid of getting caught on the yards, the way the model is standing on the sideboard?
Drogi MirkuWitam
Bardzo dziękuję drodzy koledzy za miłe słowa i polubienia są one dla mnie motywujące do dalszej pracy. A teraz krótka aktualizacjaView attachment 454901pierwsze reje z żaglami podwieszoneView attachment 454903View attachment 454904View attachment 454905View attachment 454906dolne żagle tak zostawię uformowane górne będą rozpuszczoneView attachment 454907prace posuwają się powoli aczkolwiek małymi krokami do przoduView attachment 454909View attachment 454910View attachment 454911naView attachment 454912na razie jest taka plątanina linek ,taki mam sposób robienia takielunku ,na końcu porządkuje i wykańczamView attachment 454918i jeszcze parę fotekView attachment 454919View attachment 454920do zobaczenia mam nadzieję że się spodoba . Pozdrawiam Mirek
Dziękuje drogi Shoto za tak miłe słowaDrogi Mirku
robisz wspaniałą robotę z żaglami i takielunkiem! Podoba mi się sposób, w jaki przedstawiłeś dolne żagle jako częściowo zwinięte! to będzie arcydzieło
Drogi Mirku
wykonujesz wspaniałą pracę z żaglami i olinowaniem Kciuki w górę
Ja również uwielbiam sposób, w jaki przedstawiłeś dolne żagle jako częściowo zwinięte!
to będzie arcydziełoDobraWykrzyknik
Jimski ciszę się bardzo że podoba ci się moja pracaPiękna robota, Mirek. Twoje olinowanie i żagle są wyjątkowe i sprawiają, że model wygląda jeszcze ładniej!
Tobiaszu nie masz czego zazdrościć robisz dwa piękne modele o których ja tylko mogę pomarzyć jesteś super modelarzem i kolegą Pozdrawiam MirekPięknie się na to patrzy i jest doskonale zaprezentowane, zazdroszczę tak wspaniałej pracy.
Pięknie się to ogląda i jest perfekcyjnie zaprezentowane, zazdroszczę Ci tej wspaniałej pracy.
WitajAhoj!
Mirku też pozdrawiam. My za 3 tygodnie ukochane Dąbki (10 km od Darłówka) w tym roku po raz 25 z rzędu
Miłego wypoczynku.
Krzyśki dwa
Hi Mirek. I can’t read Polish and not going to translate all the text, but the furled and secured sails looks great. I do like those type of sails.Witam
Bardzo dziękuję drodzy koledzy za miłe słowa i polubienia są one dla mnie motywujące do dalszej pracy. A teraz krótka aktualizacjaView attachment 454901pierwsze reje z żaglami podwieszoneView attachment 454903View attachment 454904View attachment 454905View attachment 454906dolne żagle tak zostawię uformowane górne będą rozpuszczoneView attachment 454907prace posuwają się powoli aczkolwiek małymi krokami do przoduView attachment 454909View attachment 454910View attachment 454911naView attachment 454912na razie jest taka plątanina linek ,taki mam sposób robienia takielunku ,na końcu porządkuje i wykańczamView attachment 454918i jeszcze parę fotekView attachment 454919View attachment 454920do zobaczenia mam nadzieję że się spodoba . Pozdrawiam Mirek