Well, Mirek,Witam
Mała aktualizacjaView attachment 227219
miejsce na drzewce pod flageView attachment 227220
przymocowane junfersy do burt
View attachment 227222
Zaczynam montować furty ale połamałem wiertła 0,7mm i czekam na nowe więc to trochę potrwaView attachment 227223wymieniam drzewo pod platformy gniazd bocianich te z zestawu nie pasują do całości modelu w kolorze i ogóle są do niczego
Pozdrawiam Mirek
What can I say more than you have Made a Super Model out of a Medium Range KIt. (about 450 E in Spain) I personally would have made the Doors and Windows frame something smaller- a little out of scale. Your Side Gallery is absolutely perfect- even OCCRE will not believe it. I have by mail send you a lot of Info. about the Platform -may be the images play around -but to me, the planks are too wide. be careful with re-enforcement strips-NOT TO BIG and HEAVY. see the difference in pic 2 and 3
Cóż, Mirek,
Cóż mogę powiedzieć więcej niż zrobiłeś super model z zestawu średniego zasięgu. (około 450 E w Hiszpanii) Osobiście zrobiłbym obramowanie drzwi i okien coś mniejszego - trochę poza skalą. Twoja galeria boczna jest absolutnie idealna - nawet OCCRE w to nie uwierzy. Mam dużo informacji pocztą. o platformie -może być obrazami grającymi dookoła -ale dla mnie deski są za szerokie. uważaj na paski wzmacniające - NIE ZA DUŻE i CIĘŻKIE.
Tylko dla twojej informacji, bardzo poważnie myślę o wyjeździe lub spaniu po tej stronie. Będziemy i zawsze będziemy mogli skontaktować się przez e-mail
El Capi