![]() |
As a way to introduce our brass coins to the community, we will raffle off a free coin during the month of August. Follow link ABOVE for instructions for entering. |
![]() |
![]() |
The beloved Ships in Scale Magazine is back and charting a new course for 2026! Discover new skills, new techniques, and new inspirations in every issue. NOTE THAT OUR FIRST ISSUE WILL BE JAN/FEB 2026 |
![]() |

İkinci resimde başlangıç yeri gösteriliyor Oktay bey. Resmi büyütüp dikkatli bakarsanız başlangıç ucu serene sarılmış ve oradan üst üçlü makaranın en sağdaki makarasına gitmiş.MUSTAFA BEY İKİ RESİMDE DE HALATIN BAŞLANGIÇ TUTUCUSU GÖRTERİLMEMİŞ .EGER ONU TESPİT EDERSENİZ SİZİ YANILTMAYACAKTIR.EĞER BAŞLANGICI TESPİT EDERSENİZ DAHA RAHAT OLACAK
yön hatası,ondan takip edemem.serene bağlama bize göre soldan olmalı yoksa makara dönüşü oluşmazİkinci resimde başlangıç yeri gösteriliyor Oktay bey. Resmi büyütüp dikkatli inceleme başlangıç ucu serene sarılmış ve orijinal üst üçlü makaranın en sağdaki makaraya yerleştirilmiştir.

Oktay bey, ilginiz için teşekkürler ama anlayamadım. Eğer mümkünse basit bir resim çizerek nasıl olması gerektiğini gösterirseniz memnun olurum.yön hatası,ondan takip edemem.serene bağlama bize göre soldan olmalı yoksa makara dönüşü oluşmaz
resimde yön hatası ile çizilmiş ,siz onu baglamaya başladınız mı zaten istenilen şekilde bağlanacaksınız.istesenizde farklı baglayamayacaksınız,genede daha sade foto buOktay bey, ilginiz için teşekkürler ama anlayamadım. Eğer mümkünse basit bir resim çizerek nasıl olması gerektiğini gösterirseniz memnun olurum.

Anladım, teşekkürler.resimde yön hatası ile çizilmiş ,siz onu baglamaya başladınız mı zaten istenilen şekilde bağlanacaksınız.istesenizde farklı baglayamayacaksınız,genede daha sade foto bu
View attachment 580045